Lind Bussens

Bewuste Beweging: Yoga

De yogalessen zijn ontspannend, leuk en diepgaand. Plezier en lachen zorgt er sowieso al voor dat we gelukkiger zijn. Tijdens de yoga lessen beoefenen we bewuste houdingen om zo het lichaam en de geest meer te ontspannen. Geen ingewikkelde houdingen wel focus en overgave aan de beweging. Lind combineert verschillende invalshoeken vanuit zowel de westerse als oosterse bewegingsleer.

Hatha Yoga

De basis van alle yogavormen. We beoefenen alle yogabewegingen met aandacht, kracht en ontspanning. Door deze fysieke oefeningen te doen ontstaat er meer lichaamsbewustzijn en controle. Een standaard les heeft een reeks zonnegroeten, balancerende oefeningen en liggende stretch oefeningen. Je kan in elke les instappen als beginneling of gevorderd, een les kost € 12.

Ontspannings Yoga

Een ideale manier om je dag mee af te sluiten. Ook goed voor mensen die graag rustig bewegen en hun lichaam van binnenuit willen versterken. Heb je fysieke klachten, ben je zwanger of/en wil je graag leren ontspannen dan zijn deze sessies een aanrader. We stretchen en openen het lichaam en blijven bewust van onze ademhaling, een les kost €12.

klank- en mantrasessies

Deze sessies duren 1u30min, er is een mix van beweging, klank en meditatie. We zingen Indische mantra’s en doen verschillende oefeningen om het lichaam te ontspannen. Elke sessie heeft een bepaald thema. We gaan aan de slag met ademhalingsoefeningen, Osho meditaties, Qi Qong, Yoga, stilte en bewegende meditaties. Een sessie kost €15.

Yogalates

Deze lessen zijn een mix van yogahoudingen en pilatesoefeningen. de focus ligt op dynamische houdingen en spierversterkende oefeningen. Hierdoor kan je je core versterken. Een les kost 12 euro.

Privé Yoga

Wil je je graag verdiepen in yoga en krijg je graag ondersteuning op maat dan zijn privé yoga sessies iet voor jou! Je kan deze voor 1 en maximum 4 personen boeken. Verschillende thema’s kunnen aan bod komen. Een privé yoga sessie kost €50.

Privé workshop

Zou je graag een privé sessie boeken voor een groep, dit kan een eenmalige of terugkerende yogales zijn, een workshop klank en beweging, een ritueel om iets te vieren.

klank en mantrasessies

vooraf inschrijven

Elk van ons verdient geluk en plezier! Een sessie waar we via beweging, klank en meditatie, samen in de diepte duiken. De focus ligt op het gebruiken van onze stem om zo nog meer in verbinding met onszelf te komen. Ook komen er verschillende bewegingsvormen aan bod; Chi kung, Bio- energetica, ademhalings en ontspanningsoefeningen, bewegende osho meditaties, kundalini oefeningen,

Details

29/05
19/06

Tijd: 19.30-21u
Prijs: €15
Locatie: Merendree, Durmenstraat 20B

Yoga

vooraf inschrijven

We beoefenen yogabewegingen met aandacht, kracht en ontspanning. Door deze fysieke oefeningen te doen ontstaat er meer lichaamsbewustzijn en controle.  Een hatha yoga les bestaat uit een opwarming, enkele zonnegroeten en yogahoudingen. Je hoeft niet lenig of sterk te zijn, gewoon zin in beweging is voldoende! In de ontspanningsyoga komen veel meer liggende ontspannende houdingen aan bod. Yogalates is een mix van Yoga en pilates, hier komen meer core-oefeningen aan bod.

Privé yogasessies voor individuen of groepen kunnen ook geboekt worden.

details

Wekelijks
Maandag
19U15 - 20U15 Hatha Yoga beginners
20U30 - 21U30 Ontspanningsyoga
Dinsdag
19U30 - 20U30 Ontspanningsyoga
Woensdag
9U - 10U Yogalates
Donderdag
20U30-21U30 Ontspannings Yoga
Vrijdag
09U00-10u00 Hatha Yoga alle niveaus

Prijs: €12 per les, 10 beurtenkaart €110
Locatie: Merendree 9850, durmenstraat 20B.

Meditatie

vooraf inschrijven

Samen mediteren werkt! Hoeveel keer denken we niet, ik ga mediteren en het komt er niet van. In groep mediteren zorgt voor meer verdieping. Een aanrader voor wie zich meer wil leren ontspannen, meer plezier en rust wil ervaren. Je leert jezelf ontspannen en stress afvoeren, op deze manier ontwikkel je een sterke geest en een gezonder lichaam. Hierdoor kan je vastberaden en opgewekt door het leven. Meer aanwezig zijn in het hier en nu en beter je lichaam voelen.

Details

Data: nog te bepalen
Uur: 20U-21U
Prijs:
locatie: Merendree, Durmenstraat 20B

Lind Bussens doing yoga