Ontdek de kracht van coaching: verheldering en ondersteuning voor jouw persoonlijke groei. Samen creëren we veerkracht en weerbaarheid door gesprekken en beweging. Leer jezelf beter kennen en laat vastgeroeste patronen los, zodat je op lange termijn succes behaalt. Heb je loopbaanvragen? Klik hier voor meer informatie over loopbaanbegeleiding: lindbussens.be/loopbaanbegeleiding.

Coaching voor volwassenen

Ontdek hoe je effectief omgaat met stress, burn- en boreout, faalangst, zelfwaarde, assertiviteit en zelfvertrouwen.

Loopbaanbegeleiding

Meer inzicht nodig? Klik hier voor uitgebreide informatie over loopbaanbegeleiding: lindbussens.be/loopbaanbegeleiding.

Coaching voor professionals

Op maat gemaakt voor jouw organisatie en medewerkers. Versterk professionele groei, bied een klankbord, verbeter communicatiestijlen en bevorder samenwerking tussen werknemers en werkgevers. Ontdek meer mogelijkheden, zoals het stellen van grenzen en verbindende communicatie.

Lind Bussens

Werkwijze

Tijdens het eerste gesprek duiken we meteen in de kern van de zaak. Welke vragen liggen er op tafel? Wat heb je nodig? Waar loop je tegenaan? Welke talenten wil je ontwikkelen? Welke doelen wil je stellen? We nemen de tijd, met coachingssessies van 1 uur, waarbij we gebruikmaken van een mix van verschillende methodes. De coachingssessies zijn op maat gemaakt en hebben een creatieve insteek. Na het eerste gesprek stelt de coach een trajectvoorstel op. De coachingssessies zijn concreet, krachtig en efficiënt.

Opties:

  • Face to face of online coaching

“The ability to observe without evaluating
is the highest form of intelligence.”

― J. Krishnamurti

VDAB Loopbaancheque